Våra däck!

Bridgestone
Bridgestone
Firestone
Continental
Continental
 
Vi säljer naturligtvis de flesta fabrikat exempelvis: Michelin, Gislaved, Kuhmo, Nokian samt  budgetdäck etc…
 
Bridgestone:

Bridgestone erbjuder produkter av absoluta toppklass och är en av världens största däcktillverkare! Många av världens ledande biltillverkare använder Bridgestonedäck som standardutrustning på sina bilar. Till dessa hör Audi, BMW, Ferrari, Ford, Mercedes-Benz, Opel, Porsche och Volkswagen. Genom att förlita sig på Bridgestone försäkrar de sig om maximal komfort och absolut säkerhet.  Vi har haft fabrikatet i vårt sortiment sedan 1994 och har stor erfarenhet av produkterna.

Firestone:

Firestone är ett från början amerikanskt märke som idag ägs av Bridgestone. Tack vare produktutveckling inom Bridgestone har märket uppnått en imponerande stor del av marknaden och används även detta som originalutrustning av en hel del biltillverkare. Ett mycket prisvärt alternativ!

Continental:

Continental tillhör det absoluta toppsegmentet av däck och har ca 164 000 anställda och produktion på över 200 platser fördelat på 46 länder. Tysk ingenjörskonst, höga placeringar i däcktest år, efter år, och hög prio på säkerhet, milö samt komfort gör Continental till ett utmärkt val för dig som vill ha absolut toppkvalitet.

Utöver dessa däck lagerför vi en rad andra fabrikat och strävar efter att se till att kunna erbjuda ett brett sortiment som skall passa allas olika förutsättningar och krav oavsett plånbok!